tiistai 12. lokakuuta 2010

Mintunmakuiset Daim-pikkuleivät


Tämän pikkuleipäohjeen nappasin täältä. Jälleen kerran muuntelin hieman alkuperäistä reseptiä, ja lisäsin taikinaan Marianne-rouhetta tuomaan pikkuleipiin ripauksen mintunmakua. Koristelin pikkuleivät lopuksi sulatetulla suklaalla tekemällä kiemuroita niiden pinnalle.

Ohje:

200 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl Daim-rakeita
1 dl Marianne-rouhetta

Vatkaa pehmentynyt margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon muna. Sekoita erillisessä kulhossa vehnäjauhoihin leivinjauhe sekä Daim-rakeet ja Marianne-rouhe. Lisää jauhoseos vähitellen taikinaan. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Ota taikinasta kahdella lusikalla palluroita ja muotoile ne pikkuleiviksi leivinpaperin päällä. Paista 200 asteessa 10-15 min.



Ei kommentteja: