Pohja:
2,5 dl saksanpähkinöitä
2,5 dl taateleita
1 dl kookoshiutaleita
vettä
ripaus suolaa
Täyte:
2,5 dl cashewpähkinöitä
1 banaani
1 reilu rkl macaa
1 reilu rkl lucumaa
1 dl kaakaovoita sulatettuna
1-2 dl mantelimaitoa tai kookosmaitoa
0,5 dl raakakaakaojauhetta
0,5-1 dl palmusokeria
(Monet reseptin tuotteet löytyvät CocoVilta)
Liota pähkinöitä muutaman tunnin ajan tai yön yli.
Valmista pohja laittamalla saksanpähkinät ja taatelit blenderiin ja tee siitä tasainen massa. Itse jouduin lisäämään taikinaan hieman vettä, koska oma blenderini ei jaksa jauhaa seosta muuten tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka hetkeksi pakastimeen,
Valmista sitten täyte. Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja aja niistä tasainen massa. Lisää manteli/kookosmaitoa sen verran, että seos on riittävän löysää. Kaada täyte piirasvuokaan pohjan päälle ja koristele esim, pähkinöillä. Nosta pakastimeen noin puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.
2 kommenttia:
Hei jes ihana ohje! Ja uskaltaa kokeillakin kerta kollega siellä kokkailee, kyllä fysioperäteipeistä on moneksi :)
Joo ei muuta kuin kokeilemaan! Kyllä meiltä fyssareilta tällaiset kakut helposti onnistuu ;)
Lähetä kommentti