tiistai 25. tammikuuta 2011

Broileri-pähkinäwok

Wok on maukasta ruokaa, jonka tekeminen onnistuu kädenkäänteessä. Broileri-pähkinäwok on suokikkini, jota tulee tehtyä aina silloin tällöin. Sitä varten pidän jääkaapissani keltaista curry-tahnapurnukkaa, josta saa pienen itämaisen lisämaun herkulliseen ruokaan.


Broileri-pähkinäwok:

noin 400 g broilerin fileesuikaleita (esim. hunajamarinoituja)
1 dl katkarapuja
2-3 rkl mietoa keltaista curry-tahnaa
1 pss pakastevihanneksia (tällä kertaa käytin porkkana-parsakaali-kukkakaaliseosta)
kourallinen suolapähkinöitä tai esim cashew-pähkinöitä
soijakastiketta
(suolaa)
nuudeleita

Kypsennä broilerisuikaleet pannulla. Lisää joukkoon pakastevihannekset ja currytahna. Kypsennä hetken aikaa. Lisää sitten katkaravut sekä pähkinät. Mausta soijalla. Hauduta miedolla lämmöllä välillä lastalla käännellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Keitä nuudelit pakkaukset ohjeen mukaan ja sekoittele wokin sekaan tai tarjoa erikseen.


Ei kommentteja: