Marraskuiseen iltaan tein mozzarellasalaattia, jonka pinnalle ripottelin kaupan hyllyltä mukaan tarttuneita valkosipulin makuisia krutonkeja. Poikaystäväni toimi makutuomarina, ja hänen mielestään krutongit antoivat mukavan säväyksen salaattiin. Melko vähän olen paahdettuja leipäpaloja juuri missään ruoassa käyttänyt, mutta täytynee jatkossa hyödyntää niitä enemmän. Ja olettaisin, että krutonkien valmistus ihan kotikonstein ei ole ylitsepääsemättömän vaikea tehtävä, joten täytyy joku kerta kokeilla esimerkiksi keiton kanssa :)
Mozzarellasalaatti sisältää:
jäävuorisalaattia
rucolaa
kirsikkatomaatteja
kurkkua
Mozzarella-juustoa
tilkka oliiviljyä
valkosipulin makuisia ruiskrutonkeja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti