lauantai 13. marraskuuta 2010

Savulohisalaatti

Tänään iltapurtavaksi löytyi sopivasti ainekset savulohisalaattiin. Salaattiin laitoin lähes kaikkea mitä jääkaapin ja pakastimen uumenista löysin, kuten pienen määrän riisiä, puolikkaan pakastepussillisen herneitä jne. Ruokaisuutta salaattiin toi savulohen ja riisin lisäksi keitetyt kananmunat. Lopputuloksesta tuli raikkaan näköinen ja maku oli kohdillaan.



Ainekset:

jäävuorisalaattia
3 tomaattia
1/2 kurkkua
2 dl keitettyjä herneitä
2-3 dl keitettyä riisiä
350 g lämminsavulohta
3 keitettyä kananmunaa
tilliä

Keitä kananmunia noin 10 min. Kiehauta myös pakasteherneet. Pilko jäävuorisalaatti, tomaatit ja kurkku. Viipaloi keitetyt kananmunat sekä savulohi. Laita kaikki salaatin ainekset kulhoon ja sekoita varovasti. Ripottele pinnalle tilliä.



Ei kommentteja: